Produkter

Varukorg

Kontakt

E-post:
Webb: www.bescrapped.se
Telefon: 0704852120

Nyhetsbrev

Information

Köp- och leveransvillkor


Alla priser som anges är i svenska kronor inklusive moms.

Betalning
Du kan välja mellan följande betalningssätt:

* Förskottsbetalning: Pengarna sätts in på bankgironr:214-3824.

När pengarna finns på vårt konto skickar vi varorna som är beställda.

Kom i håg att ange ditt namn och ordernummer, annars har vi ingen möjlighet att koppla din betalning till beställningen. Vid förskottsbetalning blir ordern först aktiv i vårt system när vår bank meddelat oss att betalningen är genomförd. Detta tar ca. 2-3 bankdagar från betalningstillfället. Betala inte in några pengar förrän vi har bekräftat din order och du har den totala kostnaden inkl frakt.

Paket som kommer i retur debiteras en kostnad om 400,-.Leverans
Beställningar inkomna innan kl 12.00 skickas normalt samma dag om det är en beställning gjord mot kortbetalning. Du får ett mail från oss i samband med att din order har skickats. Vår ambition är att alla varor du har beställt kommer att paketeras och levereras tillsammans. Om någon vara du har beställt är restnoterad, meddelar vi dig beräknad leveransvecka. Om någon produkt inte kan levereras inom 5 helgfria arbetsdagar meddelar vi dig detta för att ge möjlighet att godkänna senare leveransdag eller makulera beställningen.


Leveranssätt
Dina varor levereras med posten.

Fraktkostnad

Du betalar 40:- i fraktkostnad oavsett hur mycket du beställer för.

Reklamation
Vid felaktig leverans eller om varan är defekt eller skadad är vi angelägna om att du kontaktar oss på info@bescrapped.se så snart som möjligt så vi kan rätta till felet. Är varan på något sätt skadad under frakten ber vi dig fotografera skadan. Tänk på att spara allt emballage! Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 7 dagar. Skicka inte tillbaka någonting utan att kontakta oss först.   Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav löses ej ut av oss. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Öppet köp i 14 dagar
Du har som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Returrätt gäller inom 14 dagar efter mottagande. Vi kräver dock att varan är oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Paketet skall packas med omsorg och klara av vardaglig posthantering i stora terminaler. Var därför aktsam när du returnerar varor till oss. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sätter vi in pengarna för varan på ditt konto. Vi krediterar inte pengarna för fraktkostnaden.


övrigt:


bescrapped.se reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella tryckfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.

Vi kan inte garantera att de färger som visas på webbplatsen exakt återger de färger som produkten har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar i din dator.

tänk också på att vissa bilder kan innehålla fler artiklar än det som priset gäller, men antalet återges alltid under information vid den vara som du beställer så att ingenting skall vara oklart.

Nyheter

Erbjudanden